top of page

Art Gallery Copenhagen

 

Udstillingen er normalt åben mandag til fredag kl. 13 til 18. Ring på 53 603 602, hvis der ønskes fremvisning i galleriet.

 

Vi har fornøjelsen at præsenterer den unge kunstner Johannes Balsgaard. Johannes er en dansk kunstner der ofte arbejder med naturtro iagttagelser, hvori der optræder et konceptuelt, historisk indhold. Han bor og arbejder på en gård i Odsherred efter at han tidligere har haft bopæl i i København hvor han har deltaget i kunstnerfællesskabet på Carlsberg og i Odense med arbejdsophold i Dalsåsen i Norge og på Akademiet i Mexico City. Johannes arbejder både som maler og som billedhugger.

Forsidebilledet: "Cerberus" Ifølge den græske mytologi er porten til dødsriget vogtet af et kæmpe frådende uhyre, en hund med tre hoveder ved navn Cerberus.

 

Vi fremviser også unikke værker af Per Arnoldi og de smukke Stacking Vessels af designeren Pia Wüstenberg.

Vi er selvfølgelig også stolte af at kunne fremvise de sidste helt nye malerier af galleriets meget populære kunstner Bente Linnemann.

Bente Linnemann arbejder med udgangspunkt i impressionismen og finder sin inspiration i naturen med de store vilde landskaber samt de tætte udsnit med træer og vandspejlninger. Bentes motiver udstråler lys og farver, rum og dybde samt kontrast over hele billedflade.

Vi har også fornøjelsen at præsenterer skulpturer af Leif Sylvester hos Art Gallery Copenhagen i Havnegade.

Leif Sylvester har som noget nyt de sidste år arbejdet med sine person- og dyre figurer i det keramiske univers. Skulpturen er et godt supplement til malerierne, hvor de velkendte varme, lidt skæve og humoristiske figurere nærmest trækkes ud fra malerierne og får deres eget selvstændige liv i 3 D, hvorved de enkelte figurer får endnu flere nuancer.

bottom of page